BoriBlog

Zagyva gondolatok

2020. április 15. 10:49 - BoriBori0422

Lehet csak nagyon érzékenyítve vagyok jelenleg, de van egy furcsa érzésem ezzel az egésszel kapcsolatban, ami mostanság történik. Olyan, mintha a Föld "immunrendszere" bekapcsolt volna, vagy az univerzum akarná helyrehozni amit elcseszett azzal, hogy hagyta az embert ennyire elszaporodni...

Az ember nem él együtt a természettel, a bolygóval, hanem élősködik rajta és ez persze nem mehet a végtelenségig. Kb 4 hónapja elkezdtem írni a témában de időhiány miatt sosem készült el a poszt. Talán most majd egy új szemszögből kellene megfogni a témát.

Minden évben sújtják komoly katasztrófák a Föld valamely kontinensét, de valahogy most sok volt. Az emberiségnek rá kéne jönni, hogy ez így nem mehet tovább és nagyon szeretném azt hinni, hogy ez meg is történik, de sajnos tudom, hogy nem fog.

Áhh zagyva gondolatok... Csak kavarog minden. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boribori.blog.hu/api/trackback/id/tr7915614260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása